Sve za vas sa puno ljubavi

Kratka priča o nama...

Restoran Izlognovi restoran na starom mestu u samom centru Beograda kod Tašmajdana.

Mi smo Izlog restaurant&bar na adresi 27. marta 40 Palilula gde vas dočekuje naš nasmejan i ljubazan tim u potpuno renoviranom ambijentu. Naš i vaš Izlog je mesto koje nudi spoj udobnog enterijera, moderne kuhinje, vrhunskih kafa, bara u rukama naših izvrsnih koktel majstora.

MISIJA

Sve je počelo od ideje i želje za jednim modernim, a ujedno ušuškanim kutkom između urbanih ulica Beograda, za mestom koje će postati vaš neizostavni i omiljeni deo dana gde se jutra počinju razbuđivanjem uz omiljene kafe, a večeri završavaju uz posebne ukuse iz našeg menija i zvuke kvalitetne muzike.

VIZIJA

Želimo da taj dan kada posetite naš Izlog bude nasmejan, poseban i drugačiji od svih ostalih. Uz bogatu ponudu i očuvanje kvaliteta san nam je da uvek budemo i ostanemo na vašem najužem spisku top 10 restorana u Beogradu. Uz konstantan rast i napredak nastojaćemo da uvek budemo u korak sa potrebama modernog gradskog čoveka, kao i vaše omiljeno mesto sastanaka i druženja sa porodicom i prijateljima.

REČ ŠEFA KUHINJE

“U svetu kulinarstva sam više decenija i samo je jedan moto kojim se vodim kroz godine rada: začiniti svaki dan ukusnim zalogajem koji se pamti. Hrana je hedonizam, hrani dušu i potreba je svakog od nas, te istančanim menijem želim da kod svakog pojedinca probudim želju za uživanjem u jelima.

Izlog je restoran u centru grada, na mapi lokalnih posetilaca kao i turista iz raznih delova Evrope i sveta koji posete Beograd ili su samo na kratko u prolazu. Kao takav, Izlog restoran & bar, zaslužuje jelovnik sačinjen od ponude koja zadovoljava potrebe i najzahtevnijih gostiju. Dame su najčešće u potrazi za laganijim i prefinjenijim obrocima, dok su pripadnici suprotnog pola pretežno ljubitelji gurmanluka i prosto uživaju u kvalitetno pripremljenom mesu i obilnijim ručkovima i večerama. Iz tog razloga je Izlog meni sačinjen od ponude brojnih predjela, raznovrsnih salata, rižota, pasta sa italijanskom testeninom, sekcije morske ribe, kao i bogate ponude specijaliteta kuće pripremljenih u duhu tradicije.”

  • Šef kuhinje Goran Filipović

NOĆNI ŽIVOT U IZLOGU

Za one koji žele da iscrpljujuć radni dan ili nedelju završe u duhu odličnog raspoloženja i dobre zabave, naš restoran u Beogradu nudi ambijent u kom u večernjim satima odzvanjaju bitovi vrhunskih muzičara i poznatih gradskih DJ-eva!

Naš restoran sa muzikom je mesto gde uz nastupe poznatih imena vlada samo pozivitno raspoloženje, smeh i želja za druženjem i pesmom. Uz kapacitet restorana do čak 200 sedećih mesta, kod nas su vrata otvorena kako za manja društva i intimnije skupove, tako i za veće privatne ili korporativne proslave.

Rezervišite vaš dolazak na našu adresu već danas!